1. YLEISTÄ

Tuotteita myy MobiCom Oy (Y-tunnus: 2812254-4). Kaupassa ilmoittamamme tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

2. TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

3. MAKSAMINEN

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna AB (Y-Tunnus: 556737-0431). Klarna -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä maksuvälittäjän asiakaspalveluun.

Klarna AB (Y-Tunnus: 556737-0431)
Sveavägen 46, 11134 Stockholm

4. TOIMITUSTAPA

Tilaus toimitetaan kirjeitse toimitusosoitteeseen. Tilauksen toimittaa Posti.

Emme ota vastuuta jos lähetys häviää asiakkaan väärän/puutteellisen toimitusosoitteen johdosta. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa että postitustiedot tulee oikein kassalla.

5. TOIMITUSKULUT

POSTI PIKKUPAKETTI (Hinta: 6€)
Posti toimittaa tilauksen seurantatunnuksella suoraan kotiin. Jaetaan vastaanottajan postiluukkuun pääsääntöisesti toisena arkipäivänä postituksesta.

POSTI SMARTPOST NOUTOPAKETTI (Hinta: alk. 8€)
Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Tilaus toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen 1-3 arkipäivän sisällä.

Pidätämme oikeuden toimituskulujen muutoksiin.

Noutamatta jääneestä paketista veloitamme asiakkaalta palautuskulut 12.90€

6. TOIMITUSAIKA

Tilaus toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

7. TAKUU

Myyjä sitoutuu antamaan luvatun takuun. Mikäli tuotteessa havaitaan vika, tulee asiakkaan ottaa yhteys myyjään välittömästi asian korjaamiseksi. Virheellisestä käytöstä aiheutuvista takuupalautuksista myyjä ei ota vastuuta. Kaikkiin varaosiin myönnetään (1) vuoden takuu. Takuu ei kata mekaanisia vaurioita, kuten puhelimen pudotuksesta johtuvaa vikaa.

Akkujen takuu kattaa ulkoiset vauriot sekä oikosulut. Eikä kovasta käytöstä johtuvia latausongelmia. Takuu akuille on 6kk.

8. PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Jos haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@mobicom.fi.

Palautuksissa täytyy olla kaikki samat tuotteet/osat jotka on tullut paketin mukana ostovaiheessa. Muutoin emme käsittele palautuksia emmekä pysty palauttamaan kyseisestä tuotteesta rahoja.

Jos tuotteen suojamuovi tai sinetti on avattu, raukeaa palautusoikeus ohjelmistotuotteiden lisenssiehtojen mukaisesti. Palautusoikeutta ei ole myöskään muilla myyntikelvottomilla tai käytetyillä tuotteilla. Emme käsittele reklamaatioita jossa vika on tullut asiakkaalla asennusvaiheessa.

Kaikki näyttömme on testattu. Varmista kuitenkin että näyttö on puhelimeesi sopiva ennen kuin liimaat sen paikoilleen. Varaosan kunto säilyy näin tarvittaessa palautuskelpoisena. Tarkista myös että näyttö ja kosketus toimii ennen näytön liimaamista/teippaamista.

Asiakkaan tilatessa itse väärän tuotteen, on velvollinen maksamaan toimituskulut mahdollisesta tuotteen vaihdosta tai palautuksesta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat: tilausnumero, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

9. VAHINGONKORVAUS JA VASTUUN RAJOITUS

Myyjä ei vastaa asiakkaan virheellisistä käyttöopastuksesta tai muista myyjästä riippumattomista tekijöistä aiheutuvista kuluista tai vaurioista, eikä muistakaan välillisistä tai välittömistä vahingoista. Myyjän vastuu virheellisissä tuotteissa rajoittuu tuotteen korvaamiseen.

10. YLIVOIMAINEN ESTE

Myyjällä on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai tavarantoimittaja ei pysty toimittamaan tilausta kohtuullisessa ajassa eli 30 päivän sisällä.