APPLE EARPOD MD827ZM/A BOX

25.00

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

tuotetunnus (SKU) EARPOD Osastot: , , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Apple EarPod on suunniteltu pysymään mukavasti mitä erimuotoisimpien ja – kokoisimpien korvien sisällä. Niiden äänenlaatu on niin ylivertainen, että ne pystyvät kilpailemaan huomattavasti kalliimpien kuulokkeiden kanssa. Parannetulla kaukosäätimellä voit säätää äänenvoimakkuutta ja ohjata musiikin ja videoiden toistoa. Ja voit käyttää mikrofonia Sirin ja VoiceOverin kanssa.

Yhteensopivuus: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3Gs, iPhone 3G, iPhone, iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad Retina-näytöllä, iPad (1. – 3. gen.), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ja iPad mini, iPod touch (2. – 6. gen.), iPod nano (4. – 7. gen.), iPod shuffle (4. gen.).

Kaikki iPod-, iPhone ja iPad-mallit tukevat kaukosäädintä ja mikrofonia (kaikki mallit eivät tue äänenvoimakkuuden säätötoimintoja). Äänentoistoa tukevat kaikki iPod-mallit. Vaaditut ohjelmaversiot ovat iPod nanossa (4. sukupolvi) versio 1.0.3, iPod classicissa (120 Gt) versio 2.0.1 ja iPod touchissa (2. sukupolvi) versio 2.2 tai uudempi.

Apple-kuulokkeiden käyttö iPhonen, iPadin ja iPodin kanssa

Lisätiedot

Paino 36 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “APPLE EARPOD MD827ZM/A BOX”